Особливістю цього проекту є складність, пов’язана з багатоповерховою конструкцією будівлі. Типові кейтеринг-підприємства зазвичай виконуються одноповерховими, щоб спростити реалізацію технологічних процесів. Відведена земельна ділянка не дозволяла виконати будівлю такої технологічної продуктивності. Виходячи з цього, фахівці групи компаній «Альтіс» запропонували Замовнику технічне рішення по зведенню будівлі в 4 поверхи (1 – цокольний і 3 наземних).

Проект можна назвати унікальним, тому що в процесі розробки фахівці Групи компаній «Альтіс» застосовували нестандартні рішення відповідно до насиченості об’єкту інженерними комунікаціями, а також підвищених санітарно-гігієнічних вимог як в цілому, так і для кожного приміщення окремо. Використовувалася спеціалізована вакуумна система транспортування і видалення відходів виробництва, сучасна система підготовки води.

Показати більше проектів